Wie zijn wij?

Professionals in verandering
GlobalTouch is in 2007 opgericht en is landelijk actief met een uitgebreid netwerk van professionals. Mariëlle Jonkman is de drijvende kracht. Zij is opgeleid tot sociaal werker en heeft haar kennis uitgebreid met een VO-managementopleiding en masterstudie Human & Organizational Behavior. Daarnaast beschikt ze over een schat aan mensenkennis en werk- en praktijkervaring, opgedaan in onder andere ziekenhuizen, zorginstel­lingen en welzijnsorganisaties.

Vlot en daadkrachtig
Mariëlle houdt van daadkrachtig handelen en gaat daarbij altijd uit van betrokkenheid en vertrouwen van de klanten  waarmee ze samenwerkt. Ze heeft een scherpe kijk op de mens en op de organisatie waarin haar klanten zich bevinden. Doordat ze snel inzicht heeft in de context waarbinnen een verandering moet plaatsvinden, kan ze zorgvuldig advies geven en de juiste begeleiding aanbieden om concreet resultaat te behalen. Zelf verwoordt ze het zo:

“Ik heb het probleem dat de klant mij voorlegt snel scherp, waardoor ik meteen in actie kan komen, zonder maanden tijd te besteden aan beleidsplannen en papierwerk.”

De mens staat centraal
Bij alles wat GlobalTouch doet, wordt uitgegaan van mensen en menselijke waarden. Om dit nog eens te onderstrepen, steunt GlobalTouch bijvoorbeeld RAP-projecten. Jongeren uit de hele wereld maken hiervoor rapnummers over rechten en gezondheid in relatie tot seksualiteit en voortplanting. Klik op het logo voor meer informatie.